ELVIS

Project overview

Drury Lane

London

1 week

Completion date

980 sq ft

Gross internal area

ELVIS is a marketing communications agency. They launched with two people in 2003 and are now a fully fledged agency of over 90 staff, specialising in direct, digital and promotional marketing. The design of the new reception area at ELVIS communication presented several challenges; it had to truly represent the company’s brand and presence, portray an organisation that was forward thinking to clients and staff, challenge peoples’ perceptions of what an office should look and feel like, and create an area that was flexible so that it could be used for internal and client meetings on an ad-hoc basis. By using strong primary colours and eclectic range of finishes and furniture, Orchard helped to create a stunning environment.

Not what you are looking for?

Check out our Industrial case studies.

Check out our Traditional Contractor case studies.

Latest Projects